Secret Weapons of WWII

Battlefield 1942 er, i våre øyne, det beste multiplayerspillet akkurat nå. Og hvordan er det mulig å ikke ha det moro med en utvidelsespakke som gjør det enda bedre?

Publisert
Sist oppdatert

Battlefield 1942 (les vår anmeldelse her), er – for de som enda ikke har fått det med seg – et glimrende online actionspill som foregår under annen verdenskrig. Det fantastiske med Battlefield er hvor bra diverse kjøretøy er intergrert i spillet, både på bakken, i luften og i vannet. Det er ingen sak å hoppe inn i en tanks, og samtidig plukke opp en lagkamerat som helt uavhengig av deg betjener maskingeværet på toppen, eller være ansvarlig for å transportere en hel tropp over til en annen del av brettet. Vi har spilt mye Battlefield, og har sett masse eksempler på lagsamarbeid det virkelig står respekt av.

Men nok om det originale spillet. Secret Weapons of WWII er den andre utvidelsen, etter Road to Rome. Vi får åtte nye brett, to nye klasser og masse nye leketøy. Ideen er å ta med kjøretøy som var under utvikling eller planlegging i løpet av krigen, men aldri deltok. Disse er ganske høyteknologiske i forhold til det vi er vant til fra resten av Batllefield 1942.

Raskere og kraftigere

De hemmelige våpnene i spillet er faktisk for det meste svært morsomme. Vi har først og fremst flere meget raske jetfly, blant disse den lille og vanskelige å manøvrere F-85, og den flyvende vingen Horton HO 229. Vi har også en ganske oppsiktsvekkende jetpack, som tyske soldater kan feste på ryggen og fly rundt med. I tillegg kommer det en flere nye tanks, spesielt av det tunge og kraftige slaget. En av tanksene har fått påmontert rakettutskytningsrampe på toppen. Andre nyheter inkluderer motorsykler, nye gevær, gummibåt og til slutt en fjernstyrt rakket. For å kontrollere denne klatrer du inn i siloen, avfyrer en rakett og styrer denne fra førstepersonsperspektiv. Ganske kul effekt, ikke helt ulik Redeemer i Unreal Tournament.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer