Seks bærbare til 6.000

For ikke så lenge siden kostet en ny Centrino rundt ti tusenlapper, men i dag kan du få det samme for 6.000 til 6.500. Vi tar en titt på de seks billigste bærbare på markedet.

Seks bærbare til 6.000
Publisert
Sist oppdatert

En bærbar PC kan være så mangt; en fullverdig arbeids-PC som du kan ha under armen, en spillmaskin på nivå med de beste stasjonære, eller en ren surfe- og epostmaskin som ikke koster skjorta.

De billigste bærbare faller inn under denne kategorien, men likevel kommer de opp på nivået til mange av de beste bærbare PC-ene i forrige generasjon.

Takket være dramatisk fallende LCD-priser, sammen med nok et generasjonsskifte hos Intel, får du nå en bærbar surfemaskin for mindre penger enn noensinne.

Derfor har vi forsøkt å finne ut av hvor mye du får for pengene dine, og hvor den absolutt laveste listen ligger rent prismessig.

Vinneren finner du her

Klikk for sammenligningen

Mye for pengene

Maskinene vi har undersøkt har alle de 30 til 40 gigabyte harddiskplass, 256 eller 512 megabyte DDR-minne, den siste generasjonen Celeron M-prosessor og 15-tommers skjerm med xga-oppløsning - altså 1024 x 768 bildepunkter.

Dette er spesifikasjoner du kunne se langt etter på dette prisnivået for litt over ett år siden - da vi her på DinSide Data lot oss overraske over hvor mye du fikk for 10.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer