Seks-i-ett fra Samsung

NYHET: Ikke nok med bare kamera? Samsung lanserer nå et apparat som kan mye mer enn bare å ta bilder.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke rent få brukere der ute som ønsker seg produkter som kan gjøre flere ting på en gang. For eksempel et kamera som kan fungere som MP3-spiller.

Samsungs nye VP-MS11 er nå også først og fremst et digitalkamera, med oppløsning på 5,25 megapiksel, tre ganger optisk zoom, makrofunksjon, diverse spesialeffekter, muligheter for å justere hvitbalanse, eksponering og så videre.

Kameraet har 128 MB med minne innebygd, og plass til microSD-minnekort. Det har 2.5 tommers LCD-skjerm, et funksjonsratt som gjør det lett å bytte mellom de forskjellige mulighetene, og det har et pent utseende.

Men hva med de andre funksjonene? Det at kameraet kan ta opp video er ingen sjokk, det kan de aller fleste. Ved opptak spilles filmklippene inn i mpeg-4-format med 720x576-oppløsning. Hvis du bare bruker det innebygde minnet er det imidlertid bare tid til 11 minutters opptak, så minnekort er mer enn anbefalt.

Muligheter for MP3-avspilling er altså også bygd inn, og du kan justere lyden med en equalizer. Hodetelefoner følger med i pakken.

Du kan også bruke enheten som webkamera, og spille inn stemme gjennom den innebygde mikrofonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer