Google Chrome

Seks kjekke Chrome-triks

Dette var du kanskje ikke klar over at var mulig.

PRØV DETTE: Ved å ta i bruk denne funksjonen, kan du spare deg for tid. Les mer om trikset lenger ned i artikkelen. Foto: Kirsti Østvang
PRØV DETTE: Ved å ta i bruk denne funksjonen, kan du spare deg for tid. Les mer om trikset lenger ned i artikkelen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Google Chrome er verdens mest populære nettleser. Enkelt å bruke, men samtidig funksjonsrik så det holder. Men kjenner du til alle mulighetene? Her er noen triks du bør kjenne til.

Bruk gjestemodus

Skal du låne bort datamaskinen din til noen andre? Skal de bruke nettleseren, bør du ta i bruk gjestefunksjonen i Chrome, slik at de ikke får tilgang til private ting som bokmerkene dine eller surfeloggen din - og ikke minst Facebook-profilen din eller andre steder der du er innlogget.

Klikk på brukerprofilen din oppe til høyre og velg Gjest for å bytte.

Gruppér faner

Selv om Chrome har eksistert siden 2008, var det i først i fjor at det ble mulig å håndtere fanesyken, altså å gruppere faner slik at de blir enklere å håndtere.

For å lage en gruppe, høyreklikker du på en fane og velger Legg fanen til i en ny gruppe. Da velger du enten ny gruppe eller en eksisterende.

Når du skal lage en ny gruppe, må du gi den et navn; og husk å velge farge også slik at den blir enda enklere å spotte på skjermen.

Du kan enkelt flytte en gruppe i fanelinjen ved å ta tak i den og dra. Du kan også dra ut hele gruppen til et nytt vindu.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer