Seks kjekke dingser å ha med seg på ferie

Smart å ha med i bagasjen.

FÅTT MED ALT? Det finnes mange kjekke dingser du kan pakke i bagen. Foto: ALL OVER PRESS
FÅTT MED ALT? Det finnes mange kjekke dingser du kan pakke i bagen. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bankkort, pass og mobiltelefon er med på de fleste pakkelister til ferieturen – ja, ved siden av klær og tannbørste og sånn da, selvsagt.

Men det finnes også kjekke duppedingser du kan pakke med i kofferten som ikke tar alt for mye plass, men som definitivt kan være til nytte.

Her er noen forslag:

#1: Nødlader

Mange har med seg mobiltelefoner og nettbrett på ferieturer, og når de går tom for strøm kan stemningen brått bli dårligere. Derfor er det kjekt med en nødlader i lomma, som kan gi det lille ekstra man trenger til man er fremme på hotellrommet.

De kommer i flere størrelser – vil du ha en som kan lade flere enheter samtidig, og som også har litt kapasitet å by på, har vi nettopp gjort en stor test av et knippe aktuelle produkter. Se også vår kjøpeguide til nødladere.

#2: Chromecast

Den lille strømmeboksen fra Google kan plugges inn i en hvilken som helst TV, og dermed kan du spille av musikk, Netflix, vise bilder eller hva det måtte være fra mobiltelefonen eller nettbrettet ditt; forutsatt at det er et trådløst nett der du befinner deg, vel å merke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer