Selge PS4 eller Xbox One? Gjør dette først

Tre viktige ting du må gjøre før du kvitter deg med den gamle konsollen din.

Foto: Martin Kynningsrud Størbu
Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

En ny konsollgenerasjon er i gang og mange som har gått til anskaffelse av enten PlayStation 5 eller Xbox Series X|S, eller kanskje begge, har planer om å kvitte seg med sine gamle konsoller.

Før du eventuelt legger ut din brukte PlayStation 4 eller Xbox One for salg, er det et par ting du må sørge for slik at den nye eieren kan pakke opp en ferdig tilbakestilt konsoll og ikke har tilgang til din kontoinformasjon.

Under viser vi deg hvordan du gjør den gamle spillkonsollen din for salg.

Vær obs på dette

Før du setter i gang med å tilbakestille konsollen, bør du være klar over at PS5/Xbox Series X og S kan spille av PS4- og Xbox One-spill, så det kan være lurt å overføre spillene dine til en ekstern harddisk, hvis du har en tilgjengelig, for så å plugge den inn i din nye konsoll og spille spillene umiddelbart.

Merk dog at enkelte spill ikke kan spilles av fra ekstern disk og at enkelte også må oppdateres.

Husk også at fysiske spill til PS4/Xbox One kan spilles av på de nye konsollene, (ikke på de digitale utgavene uten optisk drev, selvsagt), så du bør ikke nødvendigvis selge dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer