Selger Canon-skriver til 49 kroner

Nettbutikk innfører prisslakt på utgående produkter.

Selger Canon-skriver til 49 kroner
Publisert
Sist oppdatert

Kampen om kundene i det norske nettbutikk-markedet er knallhard, og i det siste har flere aktører hatt store problemer. En av de store, Amentio/Datakjeden måtte for eksempel nylig kaste inn håndkledet, og begjære seg selv konkurs.

Som et ledd i å øke oppmerksomheten hos kundene tyr enkelte aktører til ekstreme virkemidler, gjerne gjennom svært lave priser på enkelte, gjerne utgående produkter. Forrige helg solgte for eksempel nettbutikken til Elkjøp en bærbar PC fra Packard Bell med 17" skjerm, HDMI-utgang, 3 GB minne og dobbelkjerneprosessor til 2.490 kroner. Det var nesten halv pris av ordinær pris, og oppmerksomme kunder på leting etter gode tilbud sørget for at lageret ble tømt raskt.

Les også: - Mye billigere enn laserskriver

Prisslakt av de sjeldne

PS.no drar strikken enda lenger, når de nå selger ut hele restlageret sitt av skrivermodellen Canon Pixma iP1900 for utrolige 49 kroner.

Denne modellen kostet 699 kroner i samme butikk da den først ble introdusert. Og for denne prisen får man altså en blekkskriver som skriver ut et foto i 10x15 cm størrelse på 1 minutt, kantløst, og med skrivehode med oppløsning på 4800 x 1200 punkter på hver kvadrattomme og blekkdråper på 2 pikoliter. Det er med andre ord respektable tekniske egenskaper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer