Selger Canon-skriver til 49 kroner

Nettbutikk innfører prisslakt på utgående produkter.

Selger Canon-skriver til 49 kroner
Publisert
Sist oppdatert

Kampen om kundene i det norske nettbutikk-markedet er knallhard, og i det siste har flere aktører hatt store problemer. En av de store, Amentio/Datakjeden måtte for eksempel nylig kaste inn håndkledet, og begjære seg selv konkurs.

Som et ledd i å øke oppmerksomheten hos kundene tyr enkelte aktører til ekstreme virkemidler, gjerne gjennom svært lave priser på enkelte, gjerne utgående produkter. Forrige helg solgte for eksempel nettbutikken til Elkjøp en bærbar PC fra Packard Bell med 17" skjerm, HDMI-utgang, 3 GB minne og dobbelkjerneprosessor til 2.490 kroner. Det var nesten halv pris av ordinær pris, og oppmerksomme kunder på leting etter gode tilbud sørget for at lageret ble tømt raskt.

Les også: - Mye billigere enn laserskriver

Prisslakt av de sjeldne

PS.no drar strikken enda lenger, når de nå selger ut hele restlageret sitt av skrivermodellen Canon Pixma iP1900 for utrolige 49 kroner.

Denne modellen kostet 699 kroner i samme butikk da den først ble introdusert. Og for denne prisen får man altså en blekkskriver som skriver ut et foto i 10x15 cm størrelse på 1 minutt, kantløst, og med skrivehode med oppløsning på 4800 x 1200 punkter på hver kvadrattomme og blekkdråper på 2 pikoliter. Det er med andre ord respektable tekniske egenskaper.

Taper 380 kroner pr skriver

Petter Aaland hos PS.no innfører prisslakt på utgående produkter. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Petter Aaland hos PS.no innfører prisslakt på utgående produkter. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer


- Ved utgående produkter har vi startet denne taktikken, vi slakter prisene rett og slett, sier daglig leder Petter Aaland hos PS.no.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han håper verdien av slike stunt overgår tapene. For hver eneste skriver de selger til denne prisen, taper de 380 kroner, ifølge Aaland. I skrivende stund har de 93 skrivere igjen på lageret.

- Tap på utgående produkter må vi uansett regne med, og vi håper jo selvfølgelig at man blir fristet av andre nyere og mer innovative produkter når man kommer inn i nettbutikken, avslutter han.

Les også: Nå skjer det endelig noe på skriverfronten

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer