Playstation 5:

Selges til blodpris

Den nyeste Playstation-konsollen er fortsatt vanskelig å få tak i, men det finnes en løsning. Den koster imidlertid skjorta!

SJELDEN VARE: Playstation 5 er fremdeles vanskelig å få tak i, selv godt over ett år etter lansering. Foto: Christopher Dolan/The Times-Tribune/NTB
SJELDEN VARE: Playstation 5 er fremdeles vanskelig å få tak i, selv godt over ett år etter lansering. Foto: Christopher Dolan/The Times-Tribune/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er godt over ett år siden Sonys nyeste konsoll, Playstation 5, ble sluppet på markedet. Store leveranseproblemer har imidlertid gjort den vanskelig å få tak i.

Ingen bedring

Selv om det nå er en god stund siden lansering, har ikke situasjonen bedret seg. Ifølge Siri Røhr-Staff, kommunikasjonssjef i Power, ser det heller ikke ut til å løsne med det første.

– Som en av de største aktørene i markedet får vi naturligvis vår «fair share» av Playstation 5, men pr. nå er det fortsatt variabel levering og generelt lite kvantum tilgjengelig, skriver hun i en epost til DinSide.

Også fra konkurrenten Elkjøp meldes det om liknende tilstander.

– Situasjonen er dessverre lik det den har vært hele veien siden PS5 ble lansert. Foreløpig vil det ikke være åpent for salg fysisk i butikk, så vi vil derfor fortsette med salg online via loddtrekning. Informasjon om det kommer i nyhetsbrev og via Instagram (elkjop_gaming) når vi kjører nye runder. Det kommer jevnt inn nye leveranser med PS5, men vi ser at tilbudet nok ikke vil kunne dekke opp for etterspørselen på en god stund fortsatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer