Selges til ekstreme priser

Enorm interesse for PlayStation 5. Det merkes på Finn.

PLAYSTATION 5: Det er enorm interesse for Sony PS5. På Finn ligger konsollen ute til flere titall tusen kroner. Foto: Pål Joakim Pollen
PLAYSTATION 5: Det er enorm interesse for Sony PS5. På Finn ligger konsollen ute til flere titall tusen kroner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etterlengtede PlayStation 5 ble lansert i går, og som som vi har meldt om, er det ikke akkurat enkelt å få tak i den nye spillkonsollen. Blant annet ble Elkjøp utsolgt på fem sekunder, skriver nettstedet Tek.no.

Enkelte kunder må belage seg på å hente til våren før de får tak i et produkt de bestilte så tidlig som april i år.

I etterkant av gårsdagens Norges-lansering av PlayStation 5, har det dukket opp en haug med PlayStation 5-annonser på Finn.no, der spillkonsollen ligger ute til så mye som 40 000 kroner.

Personen som har lagt ut PS5 til 40 000 kroner ønsker ikke å besvare spørsmål fra Dinside.

Til sammenlikning koster PS5 5990 kroner ny.

Overfor NRK forteller en som selger en PS5 på Finn at han la den ut for 30 000 kroner og har fått bud opp mot 13 000 kroner, men det er ikke bare bud som har dukket opp i innboksen.

– Jeg har jo fått bud opp til 13.000 kroner her. Men også masse andre meldinger hvor folk ber meg skamme meg og at jeg skal brenne i helvete, sier han til NRK.

Finn svarer

Til samme nettsted sier Kathrine Opshaug Bakke, produktdirektør i Finn, at det ikke er noe nytt fenomen at sjeldne varer, eller varer det finnes få av, selges på Finn, som ikke blander seg inn i hva prisnivået ligger på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.