Send en forsinket e-post

Kjekk nettjeneste når du egentlig skal noe annet.

http://www.flickr.com/photos/apesara/ / CC BY 2.0
Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang vært i situasjonen der du helst skulle ha sendt en e-post mandag morgen, men blir nødt til å gjøre det på fredag fordi du har andre planer på mandag?

Riktignok finnes det muligheter til å sende forsinket e-post i Outlook, men da er du avhengig av å ha maskinen påslått og Outlook kjørende, noe som ikke nødvendigvis passer.

LetterMeLater er en nettjeneste som løser akkurat dette problemet. Du kan bruke den på flere måter, og under vår testing har vi vært strålende fornøyde med resultatet.

For - ikke bare sendes e-posten ut når den skal. Den er også fri for reklame og ser tilsynelatende å komme fra din e-postadresse, slik at mottakeren kan svare på e-posten.

Les også: Slik tar du Gmail-backup

Via web eller e-post

Som nevnt kan du gjøre dette på flere måter. Etter å ha registrert deg, er du først nødt til å bekrefte e-postadressen du vil sende fra ved å klikke på en lenke, og så er du klar til dyst.

Over ser du vinduet for å lage en e-post. Du kan putte inn mottakere både i til-feltet, kopi-feltet og blindkopifeltet, og via kalenderen velger du når e-posten skal sendes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.