Send kjempestore filer

Slik kan du sende filer på inntil 2 GB via epost.

Send kjempestore filer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste epost-leverandører har en grense på hvor store filvedlegg du kan legge ved epostene dine, ofte begrenset til noen få megabytes. Men i 2010 har vi blitt vant til stadig større filer, enten det er snakk om programmer, presentasjoner, musikk eller filmer, og da må man bruke andre metoder.

Det finnes etter hvert mange nettjenester som har spesialisert seg på å være mellomlager for store filer som skal overføres mellom brukere på nettet. Det vil i praksis si at du laster opp filen til den aktuelle nettjenesten, og sender kun en epost med lenke, til mottakeren. Dermed slipper epost-serveren å få hikke, og innboksen til mottakeren holdes slank og fin.

Les også: Finn fram i epostkaoset

Stort mellomlager

Få av dem tilbyr like romslig plass som WeTransfer. Denne tjenesten lar deg mellomlagre filer på inntil 2 GB, i 14 dager, og helt gratis for privatpersoner. WeTransfer krever ingen registrering, og støtter alle filtyper, også EXE-filer, som ofte blir bannlyst av epostservere (men det kjøres virussjekk på alle filer). Etter 14 dager slettes filene automatisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer