Send snusk med advarsel

Lyst til å sende noe litt på kanten?

Publisert
Sist oppdatert

NSFW har etter hvert blitt et velkjent begrep for mange. Forkortelsen står for Not safe for work og brukes ofte for å markere at en epost eller webside du tipser om ikke bør sjekkes ut i åpent kontorlandskap fordi innholdet er litt på kanten, eller over, for den saks skyld.

Men - det er ikke alle som er like flinke til å si i fra om at en morsom lenke kanskje bør sjekkes ut på kveldstid når ungene har lagt seg, og kjenner du noen av dem (eller er en av dem selv), bør du tipse dem om nettjenesten NSFW.in.

Dette er en av mange nettjenester som gjør URL-er kortere, men med en ekstra vri. Når du klikker på lenka får du nemlig først opp en advarsel om at innholdet ikke er egnet for åpne kontorlandskap.

Å bruke nsfw.in er såre enkelt - du limer en litt tvilsom URL inn i tekstfeltet og trykker enter. Tilbake får du en lenke som du kan sende til kompisene:

Send snusk med advarsel


Når de klikker på den, kommer de til en advarselside om at lenka ikke er trygg på jobb, slik at de kan ta nødvendige forholdsregler.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer