Sennheiser demper støyen

TEST: Med disse øretelefonene ble turen over Atlanteren en langt mer behagelig opplevelse enn den ellers hadde blitt.

Publisert
Sist oppdatert

Lange flyreiser er som regel ikke noen spesielt trivelig affære, det er noe man bare må gjennomgå. Det er trangt, det er kjedelig og den evindelige drønnende susingen fra jetmotorene gjør at man får begrenset utbytte av både medbragt og servert underholdning i form av film eller musikk.

Vi hadde hørt om hodetelefoner med aktiv støyreduksjon, og prinsippet er jo enkelt. Lyden utenfor hodetelefonene tas opp, fasevendes og forsinkes og mikses eventuelt sammen med lydsignalet du egentlig vil høre på.

Man kan kalle det et slags ”motsignal”, som nøytraliserer de uønskede signalene ved å lage identiske trykkbølger i motatt retning.

Da vi mellomlandet i Amsterdam på vei til USA hadde vi en drøy times venting, som vi blant annet brukte til å sjekke ut tilbudene i de forskjellige gadget-butikkene. Vi så at det var en kampanje på Sennheisers NoiseGuard hodetelefoner, og bestemte oss for å ta sjansen. Det kunne jo ikke bli verre enn uten, og med støynivået på turen fra Gardermoen til Amsterdam friskt i minnet var ikke avgjørelsen så vanskelig.

Dobbelt nytelse

Da vi hadde satt oss på vår plass bakerst i flyet og det nærmet seg avgang, kom det en herre med damefølge og spurte pent om vi kunne tenke oss å bytte plass med damen, som dessverre hadde billett på business class. De ville så gjerne heller sitte sammen bak på økonomiklasse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer