Sett inn den nye disken

Som vanlig er det enklere å skru ting fra hverandre enn å sette dem sammen igjen. Derfor går vi litt mer detaljert til verks her.

Publisert

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du skru Toshiba-disken ut av skuffen og sette IBM-disken inn. Bruk de samme skruene (se bilde).

Monter disken i skuffen

Som du sikkert legger merke til, har ikke IBM- og Toshiba-disken skruehullene på samme sted. På IBM er de lengre fra hverandre på hver side. Heldigvis er det hull for begge typer disker i skuffen.

Sett inn disken

Snu skuffen opp ned. Pass på at de to ørene på hver side av skuffen skyves inn øverst ved siden av kontakten. Lirk disken forsiktig inn, slik at pinnene nesten er borti kontakten før du legger den helt ned (se bilde).

Skyv inn disken

Når disken er lagt helt ned, skyver du den forsiktig mot kontakten. Pass på at den treffer perfekt. Det er vrient å rette ut de små kontaktpinnene hvis de blir skjeve.

Sett på braketten

Når disken er på plass, må den festes med en brakett. Denne må lirkes under håndtaket på skuffen (se bilde).

Skru fast braketten

Brakketten festes med to skruer, én på hver side (se bilde). Dette er de to eneste skruene i tillegg til de fire som fester disken til skuffen. Disse skruene kan ikke forveksles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer