Sett opp din egen test

DinSide tester nye dataprodukter hele tiden, men i motsetning til testene i databladene kan du bestemme hva som er viktig. Og dette er ikke bare for spesialistene. Alle kan sette opp sin egen test.

Publisert

Her er linker til produktvelgere som gjør at du enkelt kan sette opp din egen test. Oppsettene er laget i Java, og skjermbildet du får frem vil oppføre seg som et program på PCen.

De aller nyeste testene

Rimelige bærbare PCerAvanserte blekkskrivereRimelige USB skannere

Flere tester

CD-brennereDVD-ROM-lesereDigitale kameraerRimelige digitale kameraer (i samarbeid med TV 2 hjelper deg)CD-ROM lesereHarddiskerGrafikkortPC-høyttalere

Programvare:HTML-editorerOppslagsverk

Fagskribentene i DinSide Data har lang fartstid i norsk datapresse og vet hvordan produkter skal testes for å avsløre alle svakhetene og få frem styrkene. Når vi utfører våre tester, skjer dette med en nøye gjennomtenkt testmetodikk og med avanserte instrumenter der det er aktuelt.

Når produktene er ferdig testet (og testingen skjer fortløpende etter hvert som nye produkter kommer til), gir vi deg vår anbefaling, utfra en total vurdering av produktene, testresultatene og vektlegging av ulike kriterier.

Så langt skiller vi oss ikke fra papirtidsskriftene: Selvsagt skal du få vår konkrete anbefaling, basert på vår kompetanse og våre testresultater. Men det betyr likevel ikke at produktet som vi totalt sett synes er best i test, er det beste produktet for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer