TEST: Libratone Q Adapt on-ear

Setter musikken på pause når du tar dem av

Libratones første hodetelefoner med støydemping.

DANSK DESIGN: Q Adapt on-ear er det danske selskapet Libratones første trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping. Foto: Pål Joakim Pollen
DANSK DESIGN: Q Adapt on-ear er det danske selskapet Libratones første trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å bli mange om beinet hva gjelder trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping.

Og mens Bose har dominert denne sjangeren de siste årene, har vi fått en ny favoritt i høst – nærmere bestemt Sony MDR-1000X, som bød både på svært god lyd og svært god aktiv støydemping.

Men der de gjeveste modellene koster rundt 4.000 kroner, er Libratone Q Adapt on-ear vesentlig lavere priset. Dette hodesettet koster snaue 2.400 kroner i de rimeligste butikkene og er det danske selskapets første trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping.

Delikat design

At danskene kan design er ingen nyhet. Libratone Q Adapt-hodetelefonene kommer i noe så sjeldent som en sylinderformet eske, som huser både hodetelefoner, nødvendige kabler og et læretui med en magnetisk stropp.

Q Adapt on-ear har i våre øyne et svært tiltalende design. Hodebøylen er trukket med stoff og har god komfort mot hodet, mens metallbøylen går ut i en vinkel mot selve klokkene og gir et design som føles ganske unikt.

Øreputene er trukket i skinn og føles relativt gode mot ørene, selv om jeg personlig skulle ha ønsket meg enda litt mer polstring for enda bedre komfort, der de føles noe «harde» over tid. De klemmer dog ikke spesielt hardt, men tåler likefullt strekke-seg-og-gjespe-testen uten å falle av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer