Sharkoon Drivelink

Har du en gammel harddisk liggende, som du skulle hentet ut data fra? Da er dette en glimrende dings å ha i hende!

Publisert
Sist oppdatert

Svært mange av oss har minst én PC liggende på loft eller kjeller, og som aldri mer kommer til å bli brukt - enten fordi den er utrangert eller ganske enkelt ikke fungerer lenger.

At du vil oppleve at du gjerne skulle hatt en kopi av de gamle dokumentene, bildene og musikkfilene som lå der er derimot langt mer sannsynlig.

Enkel oppkobling

Det er her denne løsningen fra Sharkoon kommer inn i bildet. Du kobler ganske enkelt til den gamle harddisken til passende kontakt, plugger i strømmen og kobler enheten til en ledig USB-port på din nye PC.

Hvis den gamle PCen var utstyrt med Windows eller DOS, vil den gamle harddisken, enten du bruker Windows, Mac eller Linux, vnå dukke opp som en ekstern disk i filbehandleren. Så er det bare å bla seg gjennom filsystemet og kopiere ut de dataene du er interessert i å ta vare på.

Støtter det meste

Med i pakka følger gummitrekk til både små (2,5 tommer) og store (3,5 tommer) harddisker, og med beskyttelsen på plass kan du faktisk bruke de gamle harddiskene som hvilken som helst ekstern disk. Det er imidlertid ikke nødvendig å ta på dette trekket, dersom du bare ønsker å hente ut data og kassere disken etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer