Sharp VE-LC1S

Sharp VE-LC1S er for brukere med de helt enkle behovene for digitale bilder. Kameraet mangler finesser som blitz og utskiftbare minnebrikker, og bildekvaliteten er heller ikke spesielt god. Kameraet har en oppløsning på 640 x 480.

Publisert

Uskarpe bilder

Vi hadde ikke spesielt høye forhåpninger om at Sharp VE-LC1S skulle klare vårt standard innemotiv siden kameraet ikke har blitz. Men eksponeringen ble ikke så verst, og bildene har gode farger og korrekt lysstyrke. Det som imidlertid trekker ned karakteren er at bildene ikke er skarpe nok. Dette er umulig å rette i et bildeprogram på en god måte.

Utebildene er litt bedre, men her har kameraet problemer med å registrere noen farger og detaljer korrekt. Lengst fremme i motivet er detaljene gode, men lenger bak flyter detaljene ut. Sterke farger fra en del av motivet flyter over i andre (f.eks. flyter en sterk rødfarge i et skilt utover).

Konklusjonen er at bildekvaliteten ikke er god nok for seriøs digital fotografering, og at konkurrentene har bedre alternativer i denne prisklassen.

Kun LCD-skjermsom søker

Dette kameraet er pent designet og er lettere (302 gram med batterier) enn mange av de andre kameraene vi har testet med en oppløsning på 640 x 480. Hovedinntrykket av den tekniske kvaliteten er likevel at kameraet mangler en del viktige finesser som konkurrentene har på plass, og det trekker karakteren ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer