Shirtsmyway - en skreddersydd skjorterevolusjon

Design din skjorte og få den levert på døra. Skreddersydd.

Shirtsmyway - en skreddersydd skjorterevolusjon
Publisert
Sist oppdatert

Å handle klær på nett kan være en utfordring, noe undertegnede smertelig har fått erfare ved flere enn én anledning. Ofte kan det være at plagget som tilsynelatende skulle passe ikke gjør det, og har du bestilt fra utlandet er det ikke bare-bare å sende det i retur.

Det var nettopp det danskene Peter Crawfurd og Michael Yang hadde i tankene da de for bare noen måneder siden åpnet Shirtsmyway; en nettbutikk som selger skjorter, men med en vri vi ikke har sett før.

Ikke bare kan du designe din skjorte som du vil (og vi snakker virkelig mange muligheter her, faktisk over en billion kombinasjoner), men når du har designet skjorta får du også en veiledning til hvordan du skal måle overkroppen slik at du får en skjorte som skreddersys og dermed passer helt perfekt.

Morsomt å lage

Alt skjer i nettleseren din. Du velger blant over 30 ulike stoffer der prisene varierer fra $65 til $95 (cirka 400-600 kroner med dagens kurs). Hvordan du så ønsker å utforme skjorta er helt opp til deg, og prisen for stoffet du bruker på selve "skjortebasen" er alt du betaler – også frakten er gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer