Shuttle RefleXion - luksus miniPC til stuebruk?

Shuttle satte standarden for små PCer med sine elegante og praktiske kabinetter. Nå feirer de 20-års jubileum med RefleXion, en luksusutgave av mini-PCen.

Publisert
Sist oppdatert

MiniPCer har blitt svært populære blant mange. De er stilige og fleksible, de er lettere å ta med seg enn vanlige stasjonære, og mer fleksible enn bærbare. Bruksområdene spenner over et stort spekter, fra resepsjon og kontor til LAN-party og stuemaskin. Maskinene har hele tiden blitt oppgradert med den nyeste teknikken, både enten det gjelder brikkesett og prosessorstøtte eller tilkoblingsmuligheter og ekstrautstyr. Dessuten har designet blitt lagt mer og mer vekt på.

Lekker sak

Jubileumsmodellen er den lekreste vi har sett av Shuttles miniPCer. Den er sort, har et speilblankt frontpanel - derav navnet RefleXion - lagringsenhetene i front har sorte deksler, og sidepanelene har et stilig gitter.

I denne modellen inngår både 16x DVD-leser og USB 2.0 multi-format leser for minnekort, som sitter i stedet for diskettstasjon i den eksterne 3,5" brønnen.

Dessuten er det innebygd trådløst nettverk, med en avtagbar antenne som festes på bakpanelet.

På toppen av det hele følger det med en sort og grå polstret bærebag!

Maskinen er enda ikke leveringsklar, vi har mottatt et tidlig testeksemplar, men den skal være klar for salg nærmere jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer