Si adjø til Farmville

Lei av alt Farmville-maset på Facebook? To trykk og den er borte.

Er du blant de som ikke er så lysten på å adoptere den ensomme oksen?
Er du blant de som ikke er så lysten på å adoptere den ensomme oksen? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trodde kanskje at World of Warcraft var verdens mest populære spill på nettet?

Tro om igjen, for mens det «bare» er 10 millioner som spiller Blizzards massive, nettbaserte flerspillerrollespill (MMORPG, Massive Multiplayer Online Role Playing Game), har Farmville hele 80 millioner spillere og topper listen over Facebook-baserte spill i følge Inside Social Games.

Siden dette utgjør omtrent 1/5 av Facebooks totale brukermasse (!!) er det med andre ord sannsynlig at du har opptil flere venner som spiller Farmville, og de fleste lar applikasjonen dele oppdateringer med resten av vennene sine helt ukritisk. For de fleste av oss, spesielt vi som ikke spiller Farmville, oppleves dette derimot som støy i nyhetsstrømmen.

Heldigvis er det lett å bli kvitt Farmville-maset. Veldig lett, faktisk.

Alt du trenger å gjøre er å finne en oppdatering fra Farmville, klikke på «skjul» og deretter velge å skjule Farmville (eller andre applikasjoner du synes er masete):

Som du ser kan du også skjule oppdateringer fra personen dersom du ikke er så veldig interessert i vedkommende uten å gå så drastisk til verks at du opphever vennskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.