Side 1: Introduksjon

De har alle gode spesifikasjoner, men design, blekkløsning og funksjonalitet er temmelig forskjellige.

Publisert
Sist oppdatert

HP Deskjet 6540

HP er kjent for skrivere med arkmater i fronten, og denne skriveren er intet unntak. Utformingsmessig er den lav, avlang og plasseres lett i en bokhylle. Toppdekslet er av aluminium, og totalt sett er det denne skriveren som gir den beste kvalitetsfølelsen - rent designmessig.

I fronten til høyre sitter det et lite kontrollpanel som blant annet lar deg velge utskiftskvalitet. Du finner også en knapp for å øyeblikkelig avbryte en pågående utskriftsjobb. Nede til venstre i fronten sitter en USB-port, for rask tilkobling av en bærbar PC. Dette er altså ikke for direkte tilkobling av digitalkamera.

HP oppgir at skriveren skal klare inntil 30 sider pr minutt i kladdemodus (sort), og 20 sider i farger. På papiret er dette testens raskeste. Maks oppløsning er 4800 x 1200 dpi.

Skriveren koster rundt 1.500 kroner.

Canon PIXMA iP4000

Dette er den skriveren i testen som har flest funksjoner. Den har blant annet mulighet for å skrive ut på CD/DVD-plater direkte, har to arkmatere, inngang for digitalkamera, og er også utstyrt med duplex-modul for automatisk utskrift på begge sidene av papiret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.