Side 1: Introduksjon

De har alle gode spesifikasjoner, men design, blekkløsning og funksjonalitet er temmelig forskjellige.

Publisert
Sist oppdatert

HP Deskjet 6540

HP er kjent for skrivere med arkmater i fronten, og denne skriveren er intet unntak. Utformingsmessig er den lav, avlang og plasseres lett i en bokhylle. Toppdekslet er av aluminium, og totalt sett er det denne skriveren som gir den beste kvalitetsfølelsen - rent designmessig.

I fronten til høyre sitter det et lite kontrollpanel som blant annet lar deg velge utskiftskvalitet. Du finner også en knapp for å øyeblikkelig avbryte en pågående utskriftsjobb. Nede til venstre i fronten sitter en USB-port, for rask tilkobling av en bærbar PC. Dette er altså ikke for direkte tilkobling av digitalkamera.

HP oppgir at skriveren skal klare inntil 30 sider pr minutt i kladdemodus (sort), og 20 sider i farger. På papiret er dette testens raskeste. Maks oppløsning er 4800 x 1200 dpi.

Skriveren koster rundt 1.500 kroner.

Canon PIXMA iP4000

Dette er den skriveren i testen som har flest funksjoner. Den har blant annet mulighet for å skrive ut på CD/DVD-plater direkte, har to arkmatere, inngang for digitalkamera, og er også utstyrt med duplex-modul for automatisk utskrift på begge sidene av papiret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer