Side 2: 15 ting vi digger i Windows 7

Publisert
Sist oppdatert

8. Kompatibel

En av fordelene med Windows 7 er at drivere og programmer som er skrevet for Windows Vista, også vil fungere i Windows 7. Endringene på innsiden er nemlig langt mindre enn hva tilfellet var fra XP til Vista.

Kravene for å kjøre Windows 7 er dessuten ikke større enn for Vista, heller tvert i mot. Windows 7 med Aero-grensesnittet kjører helt fint på vår bærbare PC med Celeron-prosessor og 1,5 GB minne.

9. Internet Explorer 8

IE8 er på mange måter en helt ny nettleser. Nå følger Microsoft standardene og har stengt mange sikkerhetshull. I tillegg er IE8 en nettleser som kjører hvert vindu i egen prosess, lar deg surfe anonymt, og er kompatibel med det aller meste på nettet.

Det er gode nyheter for brukerne. Spesielt for det store flertallet som ikke tar seg bryet med å installere en konkurrerende nettleser.

10. Trenger færre drivere

I langt større grad enn i Vista inneholder Windows 7 drivere til mange flere av de mest utbredte maskinvarene. I vårt tilfelle slapp vi å supplere med noe som helst i etterkant av Windows-installasjonen. Det var bare tut og kjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer