Side 2: Installasjon

Vi forventer at det skal være idiotsikkert å installere en skriver i 2004. Men slik er det dessverre ikke alltid.

Publisert
Sist oppdatert

Alle de tre skriverne leveres med et oversiktsark som enkelt illustrerer installasjonsprosessen steg for steg. Denne prosessen inkluderer også isetting av blekktanker.

Forskjellige løsninger

Skriveren fra Canon har en separat holder for blekket som må settes inn først. Denne har integrert elektronikk og skrivehode, og er ment å vare ut skriverens levetid. Her setter du inn blekktankene, en for en - totalt fem tanker. Et eget sort blekk er beregnet for bildeutskrifter. Dette skal blant annet sørge for bedre kontrast mellom mørke og lyse partier.

HP-skriveren bruker en annen løsning. Skriveren leveres med tre blekkassetter, en med sort blekk, en kassett som inneholder magenta, gul og cyan blekk, samt en kassett med "fotoblekk", dvs foto-sort, lys cyan og lys magenta. Skriveren har derimot bare plass til to kassetter om gangen. For optimal kvalitet på fotoutskrifter skal du bytte ut kassetten med det sorte blekket med fotoblekket. Litt tungvint, synes vi.

Epson-skriveren bruker fire separate blekktanker, og disse trykkes enkelt på plass som beskrevet på oversiktsarket. Tankene har integrert elektronikk, men skrivehodet er separat, og ment å vare ut skriverens levetid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.