Side 3: Funksjoner og programvare

Canon har den mest omfattende programpakken, mye på grunn av at det er skriveren som har flest funksjoner.

Publisert
Sist oppdatert

Alle tre skriverne leveres med programmer som skal gjøre det enklere å skrive ut fotografier, og utføre enkel bilderedigering.

Canon iP4000 har en omfattende og god programpakke, Easy Photo-print for fotoutskrifter, CD Label-print for utskrift direkte på CD/DVD, samt Photo Record for å lage fotoalbum med flere bilder pr side og beskrivende tekster. I tillegg legger Easy Web-print seg som en egen menylinje i Internet Explorer. Her får du blant annet mulighet til å nedskalere nettsider i bredden slik at de får plass på A4-ark, og gir deg samtidig rask tilgang til utskriftsrelaterte innstillinger.

Som eneste skriver i denne testen har iP4000 innebygd støtte for automatisk tosidig utskrift, direktetilkobling av digitalkamera, og to arkmatere.

Epson C86 og HP Deskjet 6540 støtter ikke utskrift til CD/DVD, og har programvare med noe enklere funksjonalitet. Epson-skriveren leveres med programmet PhotoQuicker, som er en brukervennlig løsning for blant annet å kunne skrive ut flere fotografier på hvert ark. I tillegg får du også her en menylinje i Internet Explorer (Epson Web-To-Page) som sørger for å nedskalere nettsider slik at den passer på A4-ark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer