Side 4: Brukervennlighet

HP har alltid vært flinke med hensyn til brukervennlighet på sine blekkskrivere, noe vi tror er en av hovedforklaringene på suksessen.

Publisert
Sist oppdatert

Ingen av disse skriverne er spesielt vanskelig å bruke. Programmene er stort sett veiviserbaserte, og styreprogrammet til driverne er oversiktlige og greie for normale utskrifter. Dessuten byr alle styreprogrammene på ekstrafunksjoner og innstillinger for deg som ønsker å eksperimentere.

Heia HP

Vi har tidligere berømmet HP for at de har vært svært flinke til å ta hensyn til brukernes ønsker når de har lansert nye skrivere. Det er også tilfellet denne gangen, og HP Deskjet 6540 er hakket mer brukervennlig enn de to andre skriverne, synes vi. Dette skyldes flere forhold. For det første gjenkjenner skriveren papirtypen automatisk, og sørger dermed alltid for best mulig resultat. For det andre har skriveren et eget kontrollpanel i fronten, som lar deg velge utskriftskvalitet uten å måtte velge dette i programvaren. En egen X-knapp avbryter utskriften momentant dersom du skulle ønske det.

Dette er detaljer som gjør hverdagen enklere for menigmann og -kvinne, og som vi tror er en av grunnene til at HP er den klare markedslederen for øyeblikket.

Vi er derimot usikre på om kassettløsningen til HP blir like godt mottatt. Det er ikke særlig brukervennlig å måtte bytte blekkassett hver gang man skal skrive ut et fotografi. Vi kommer nærmere inn på dette på Side 7: Kvaliteter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer