Side 7: Oppsummering og konklusjon

Alle de tre skriverne gir mer for pengene enn man knapt kunne drømme om for et par år siden. Kvaliteten på alle utskriftstyper er god, inkludert fotoutskrifter. Men hvilken ville vi valgt selv?

Publisert
Sist oppdatert

Alle skriverne har sine sterke og svake sider. Hvilken du bør velge avhenger først og fremst av dine behov. Vårt valg falt til slutt på Canon PIXMA iP4000, som snapper seieren foran HP Photosmart 6540. Når det gjelder Epson Stylus C86, må man ta i betraktning at det er en skriver som er ganske mye rimeligere enn de to andre. Det er hevet over en hver tvil at du får ekstremt mye skriver for den tusenlappen denne koster.

Her er våre inntrykk oppsummmert:

Canon PIXMA iP4000 - ca kr 1.600,-

Dette likte vi:+ Testens mest funksjonsrike skriver+ Smart, nytenkende design+ CD-print+ Automatisk tosidig utskrift+ PictBridge-inngang i front+ To arkmatere+ parallellport-tilkobling i tillegg til USB+ Svært raske fotoutskrifter+ Meget høy fotokvalitet+ Meget god programpakke+ Svært mye for pengene

Dette likte vi ikke- Ikke automatisk papirgjenkjenning- Litt tynn plastkonstruksjon- Kan være treg å starte opp

HP Photosmart 6540 - ca kr 1.500,-

Dette likte vi:+ Solid konstruksjon+ Meget brukervennlig+ Automatisk papirgjenkjenning+ USB-inngang i front+ Kan velge kvalitet direkte på skriveren+ Lynkjapp på tekst og webutskrifter+ Den beste fotokvaliteten ved bruk av fotoblekk

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer