Sidekick lever fortsatt!

Avtale og adressebokprogrammet Sidekick som i DOS-versjonen ble laget av Borland, ble overtatt av Starfish da Borland bestemte seg for å kutte applikasjoner og satse på utviklingsverktøy. Nå har Starfish kommet med en ny versjon, Sidekick 99, som inneholder flere nyheter, bl.a. synkronisering med PDAer.

Sidekick lever fortsatt!

Avtalebok- programmet Sidekick ble utviklet av Borland da DOS hersket på PCene. Da Borland besluttet seg for å kutte ut applikasjoner og konsentrere seg om utviklingsverktøy, ble Sidekick overtatt av selskapet Starfish der den tidligere Borland-lederen Philip Kahn er daglig leder og styreformann. Windows-versjonen av Sidekick har vært buntet med Corel WP Office etter at Corel overtok Quattro Pro, Paradox (tidligere Borland-produkter) og Wordperfect fra Novell.

Sidekick er blant de mer kompakte og raskere avtale- og adresse- programmene på markedet. Det er også kjent for å være enkelt å bruke.

Viktig oppgradering

I Sidekick 99 er det flere nyheter. Den viktigste er kanskje synkroniserings- teknologien TrueSync, som gjør det mulig å synkronisere avtaleinformasjon mellom den stasjonære PCen og en håndholdt personlig digital assistent (PDA) som f.eks. Palm Pilot, REX og Windows CE 2.0 enheter.

En annen god nyhet er at Sidekick 99 bruker 50 prosent mindre harddiskplass enn tidligere versjoner, og starter opptil dobbelt så raskt.

Import/eksport-mulighetene er også forbedret og støtter nå bl.a. Symantec ACT! 3.0.x og 4.0, Lotus Organizer 97/97GS, Microsoft Outlook 97/98 og Schedule+ 7.0/7.5.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer