Sidewinder Force Feedback Wheel:Forferdelig navn, fantastisk leketøy

Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel har et forferdelig navn. Men det har altså alle egenskapene som skal til for å gjøre selv den mest blaserte biljournalist svett i pannen og klam i hendene.

Rattet leveres komplett med pedaler og to spill.
Rattet leveres komplett med pedaler og to spill. Vis mer
Publisert

Dersom det ikke kommer noen nye artikler hos Dinside Bil – www.dinside.no/bil -- i dag, er nok forklaringen ganske så enkel: Bilskribentene våre har ”vært nødt” til å teste Microsofts nyeste ratt.

Det innebærer i praksis at uforholdsmessig store deler av dagen går til å ”teste” Corvette’er, Ferrarier, rådyre Mercedeser og det som verre er – i spillet Need For Speed III. Det innebærer også at de pent må bytte på å kjøre rundturer i en Formel 1-bil (eller to) i Monaco, og at resten av huset må finne seg i både høylytte billyder og banneord fra et kontor som vanligvis er nokså stille (fordi bilredaksjonen er mye ute og kjører).

Forteller om veien

Grunnen til bilredaksjonens utilgjengelighet er altså Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel. Dette er et ratt som ikke bare lar deg rote passivt rundt i bilspillene dine, det ”forteller” deg til og med hvilke underlag du kjører på, om du blir påkjørt bakfra, om du smeller inn i noen fjellvegger for mye osv.

Kjører du f.eks. på en humpete vei, humper rattet opp og ned. Er motstanderne litt for nærgående, rykker det hardt til i rattet mens det vris til den ene eller andre siden. I det hele tatt – Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel klarer å gjøre bilspill enda litt råere...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer