Siemens Mobile 360

Det er noe litt traust og kjedelig med denne maskinen, til tross for en moderne grønnfarge. Maskinen har gjennomsnittlig ytelse og en litt dårlig batterikapasitet. Alt i alt er det derfor lite som peker seg ut verken på den ene eller den andre måten.

Publisert

Siemens holder stilen. Grønne PCer med enkle og rene former har blitt varemerket for deres bærbare Mobile-serie. Mobile 360 er en typisk alt-i-ett maskin som er ment å fungere godt både på kontorpulten og når du er ute på reise.

Spesifikasjoner

Siemens Mobile 360 har en vanlig 12"-skjerm som viser opp til 800x600 piksler i 16,7 millioner farger. Tastaturet er ganske stort, ca. 10% over gjennomsnittet.

Vekten er 3,01 kg, noe som er 15% over gjennomsnittet, mens volumet på 3178 cm3 ligger rett over gjennomsnittet.

Maskinen har en Intel Celeron 300 MHz-prosessor, og i den maskinen vi mottok var det satt inn en 64 MB RAM-brikke til tross for at merkelappen på baksiden indikerer et interminne på bare 32 MB (prisen som oppgis er for 64 MB og bekreftet fra Siemens). Harddisken har 4 GB lagringsplass.

Siemens Mobile 360 er en alt-i-ett-maskin, men det er ingen porter for dokkstasjon. Den har 24X CD-ROM, to kortplasser for Type II PC-Card eller én Type III, én USB og trådløs port. I tillegg har maskinen et innebygget 56 Kbps-modem.

Pekeredskapet på maskinen er en vanlig styreflate med to knapper som er plassert noen cm nedenfor tastaturet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer