Siemens Nixdorf Scenic Pro M6

Denne maskinen er en meget kraftig tårnmodell som egner seg for krevende brukere. Dette kan både være krevende kontorbruk med mange og tunge oppgaver, eller avanserte spesialoppgaver som teknisk tegning, mediaproduksjon og bildebehandling.

Publisert

Siemens Nixdorf Informasjons-systemer (SNI) er en av de europeiske elektronikkgigantene, og har i årevis levert datautstyr til større virksomheter, spesielt innen terminaler for bank- og postvesen. Siden PCene har overtatt store deler av dette markedet, og i tillegg utgjør et eget marked, er det naturlig at SNI satser sterkt på PC-markedet.

Modellene vi har testet er de siste skuddene på stammen i Scenic serien. De har fått nye hovedkort – D981 – som er produsert av SNI i en av Europas mest moderne fabrikker og basert på den siste tilgjengelige teknologi.

Windows NT var både forhåndsinstallert og vedlagt på CD-ROM. I tillegg var det med både disketter og en CD-ROM med oppdaterte drivere og tilleggsprogramvare, samt engelsk brukermanual og CD-ROM for Matrox Millennium skjermkortet.

Maskinen var satt opp korrekt fra leverandøren og oppførte seg eksemplarisk i alle sammenhenger. I tillegg plasserer den seg helt i toppen på våre ytelsesmålinger. Vi installerte også Windows95 OSR2 for våre ytelsesmålinger, noe som gikk helt uten problemer. CD-ROMen med drivere var her til god hjelp for å gjøre denne prosessen smertefri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer