Siemens Scenic Edition D7

Siemens har egne PC-serier for ulike målgrupper, og denne gangen begir vi oss ut i kontorlandskapet: Scenic Edition D7 er i toppsjiktet i serien og kommer godt ut i DinSides test.

Publisert

Alle de store PC-produsentene tilbyr maskiner både til hjemmet og til bedrifter. Men det som skiller en kontormaskin fra en hjemme- eller hobbymaskin ligger ikke hovedsakelig i maskinvaren. Forskjellene ligger mer i hva slags oppfølging og støtte produsenten tilbyr.

For hjemmemaskiner dreier det seg gjerne om tilpasning til nye brukere, internettpakker, programvare med underholdningsprofil og et sikkerhetsnett hvis alt skulle gå galt.

For kontormaskiner kan det være garantier mot driftsavbrudd, garantert lagerhold av reservedeler og konsistens i komponentvalg gjennom produktseriens levetid. Dette bidrar til å holde løpende kostnader nede i hele maskinens levetid.

Svært servicevennlig

Scenic Edition D7 ser ut som en typisk bordmodell i et nøytralt design. Det er først når du vil åpne maskinen at du får en behagelig overraskelse. Dette er maskinen som er overlegent enklest å åpne av de vi har testet hittil.

Det er bare å løfte litt på lokket i bakkant. Deretter skyver du det litt mot fronten og løfter det av. Ingen skruer eller klips i sikte. Likevel sitter det fast og faller ikke av når du skal flytte maskinen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer