SimCity 4

Hvis du går med en liten ordfører i magen, kan dette spillet være en god erstatning for ekte politikk. Her kan du skru opp strømprisene så mye du vil!

Publisert
Sist oppdatert

SimCity-spillene har vært med oss i mange år. Det første spillet i serien kom faktisk ut i 1989, og nå er turen kommet til den fjerde utgaven.

SimCity 4 er naturligvis større, mer omfattende og mer avansert enn forgjengerne, – men du skjønner fort at det ikke er noen revolusjon vi snakker om her. Det er fortsatt samme, gamle SimCity, og alle byplanleggerveteraner vil kjenne seg igjen med en gang.

Spillet begynner i Maxisland – et stort område som er delt opp i soner. Hver sone kan formeres og utvikles akkurat som du vil, og det er innenfor disse sonene du vil bygge dine byer. I tilegg til Maxisland finnes det også flere andre områder, og flere av dem er basert på virkeligheten – for eksempel er hele New York-området gjenskapt i spillet. Det finnes også noen forhåndsbygde byer som du kan videreutvikle.

Fra Gud til ordfører

Når du har funnet ut hvor du skal plassere din første by, kan du begynne med å designe terrenget. Du er nemlig allmektig akkurat nå, og kan skape fjell, daler, skog og slippe løs villdyr. Det er svært gøy å kunne formere landskapet fritt, og det er virkelig få begrensninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer