SingStar Party

Frem med mikrofonene, den nye SingStar-disken er på vei, med nye låter og nye muligheter. Er dette nok en festvinner fra Sony?

Publisert
Sist oppdatert

Den originale SingStar hadde kanskje ikke verdens lengste levetid, men var et kjempekonsept: 30 sanger fra kjente artister, to mikrofoner og masse moro. Vi ble imidlertid litt lei, av disse 30 sangene er det mest sansynnlig bare et fåtall du virkelig liker, og etter en stund mister også disse sin sjarm. Men akkurat når du begynte å få nok, slipper Sony en utvidelsespakke med 30 nye låter og et par nye muligheter.

Det er samme, gamle SingStar. Plugg inn USB-mikrofonene, velg en låt og syng med. Du får se videoen til den aktuelle låten i bakgrunnen, og din stemme må følge strekene på skjermen som stemmer med toneleiet. Du får poeng ut fra hvor nøyaktig du er, og det finnes tre vanskelighetsgrader å velge mellom. Du kan også velge å synge deg gjennom en forkortet versjon av hver sang. Som før, er det relativt lett å jukse seg til bedre poengtall - det er viktig å holde tonen i spillet, det har ikke så mye å si hvor rent du synger eller hvor bra uttale du har. Du kan strengt tatt bare mumle eller nynne med, så lenge du treffer riktig tone.

Bedre utvalg?

Den viktigste nyheten er selvsagt de nye sangene. Igjen, utvalget er tilpasset de fleste smak, flere typer artister og forskjellige tidsperioder er representert. Det er bra med variasjon, men du liker nok ikke samtlige av disse låtene, og derfor blir levetiden også redusert. Det ideelle hadde kanskje vært om Sony for eksempel slapp nye SingStar-disker fordelt på sjanger?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.