Singstar Pop

Sony fortsetter suksessen med den enormt populære Singstar-serien, og slipper i disse dager en ny disk med flere sanger. Vi tar en titt på nyhetene!

Publisert
Sist oppdatert

Singstar-spillene er jo nesten legendariske på mang en fest rundt om i landet. Dette ukompliserte karaoke-aktige spillet er uten tvil en sikker vinner på ethvert vorspiel og fest, takket være det enkle brukergrensesnittet og et morsomt utvalg av låter. Hittil har vi sett to Singstar-spill – den originale utgaven fra i fjor sommer, og Singstar Party, som kom i fjor høst.

Vi innrømmer i etterkant at det aller første spillet hadde nok litt lengre levetid enn Singstar Party, der vi synes låtutvalget var litt svakere. Den ferskeste versjonen av spillet står imidlertid mye sterkere.

Mer av det samme?

Ikke uventet inneholder Singstar Pop (også kjent som Popworld i Storbritannia) 30 nye sanger og en del nye måter å spille på. Den tredje disken følger altså det samme konseptet og legger til et par nyheter, men er ingen dramatisk utvikling av spillet.Vi liker imidlertid utvalget av sanger temmelig godt i denne omgang. Så klart er smaken subjektiv og vil nok ikke tiltale hvem som helst, men likevel – det er mer spennende variasjon i Singstar Pop enn i den forrige utgaven.

Vi merker blant annet at det interessant nok er flere raplåter med i denne omgang, for eksempel klassikeren Paid in Full med Eric B & Rakim. Disse henger sammen med en ny funksjon som måler dine rappekunnskaper. Ellers er jo utvalget av låter tilpasset både guttefest (Born to be Wild eller Marilyn Mansons versjon av Personal Jesus) og jentevorspiel (Beyonce og Kylie Minogue er klare vinnere) – og ikke minst gjør duettmulighetene det mulig å slå en romantisk tone, med Robbie og Kylie-duetten The Kids.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer