Singstar Pop

Sony fortsetter suksessen med den enormt populære Singstar-serien, og slipper i disse dager en ny disk med flere sanger. Vi tar en titt på nyhetene!

Publisert
Sist oppdatert

Singstar-spillene er jo nesten legendariske på mang en fest rundt om i landet. Dette ukompliserte karaoke-aktige spillet er uten tvil en sikker vinner på ethvert vorspiel og fest, takket være det enkle brukergrensesnittet og et morsomt utvalg av låter. Hittil har vi sett to Singstar-spill – den originale utgaven fra i fjor sommer, og Singstar Party, som kom i fjor høst.

Vi innrømmer i etterkant at det aller første spillet hadde nok litt lengre levetid enn Singstar Party, der vi synes låtutvalget var litt svakere. Den ferskeste versjonen av spillet står imidlertid mye sterkere.

Mer av det samme?

Ikke uventet inneholder Singstar Pop (også kjent som Popworld i Storbritannia) 30 nye sanger og en del nye måter å spille på. Den tredje disken følger altså det samme konseptet og legger til et par nyheter, men er ingen dramatisk utvikling av spillet.Vi liker imidlertid utvalget av sanger temmelig godt i denne omgang. Så klart er smaken subjektiv og vil nok ikke tiltale hvem som helst, men likevel – det er mer spennende variasjon i Singstar Pop enn i den forrige utgaven.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.