SingStar

Sony når stadig nye kundegrupper med sine påfunn. Nå er Idol-entusiaster de er ute etter med dette karaoke-spillet. Og det er gøy - men ikke i all evighet.

Publisert
Sist oppdatert

Går du med en liten stjerne i magen? De kreative hjernene bak EyeToy-kameraet har nå kommet med et nytt partyspill, men i denne omgang bruker du stemmen, ikke hendene.

SingStar er rett og slett et karaoke-spill, med fokus på konkurranse mellom flere spillere. Du får med to mikrofoner på kjøpet, som plugges inn i en adapter, som igjen settes inn i USB-porten på din PlayStation 2. Spillet inkluderer 30 lisenserte sanger (alt fra Elvis til Ricky Martin og Madonna), men selv om disse er varierte, blir du likevel relativt fort lei utvalget. Det er alltid noen sanger du ikke liker og ikke har lyst å synge, og de du liker blir du også mest sannsynlig lei av etter hvert.

Syng i vei

Spillet fungerer på følgende måte: Når du har valgt en sang, vises videoen til den, samtidig som teksten ruller under. Stemmen til vokalisten er representert som tonestreker, og det er din oppgave å følge disse. Du må rett og slett synge i samme toneleie som originalen, og du får poeng ut fra prestasjonen. Men pass på - SingStar skjønner jo ikke hva du synger, det er lett å jukse seg til bedre plassering bare ved å nynne til sangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer