Sit Or Squat

Nettjenesten for deg med følsom mage eller liten blære.

Publisert
Sist oppdatert

Det er så typisk. Ute på reise i en by du ikke kjenner, langt borte fra siste trygge toalett - og du har spist noe ikke magen din helt vil godta. Noe må ut, og du vet ikke hvor du skal gå.

Dersom dette har skjedd deg kan du trøste deg med at du på ingen måte er den første eller siste personen som vil ha hatt dette presserende problemet. Men takket være moderne teknologi kan det heretter bli enklere å kjapt finne et anstedig lokalt avtrede.

Sit Or Squat er et nettsted som viser veien til nærmeste klosett. Tjenesten med det interessante navnet - som henspiller på at kanskje ikke alle toaletter er delikate nok for nærkontakt med skinkene - begynte som et lite bloggeksperiment, men har raskt utviklet seg til å bli mye mer enn det.

For og av brukerne

Alt du trenger for å lete opp nærmeste toalett er en PC eller egnet håndholdt enhet (en anstendig surfemobil for eksempel), og har du en Blackberry eller iPhone/iPod touch kan du også nyte godt av en egen SitOrSquat-applikasjon.

SitOrSquat.com bruker Google Maps som kartgrunnlag, og klikker du på en markør får du opp tilgjengelige tolaetter på det stedet. Markørene har forskjellig fargekode etter status.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer