SiteDesigner 2.0

SiteDesigner 2.0 stiller spørsmålene til deg: Skal du lage intranett eller en webtjeneste? Hvilket utseende vil du ha? Innholdet må du selvsagt skrive selv, men så er også hele jobben gjort. Vi har testet SiteDesigner, som du kan bruke gratis i 60 dager.

Publisert

SiteDesigner 2.0 er ikke noen typisk HTML-editor som skal kunne brukes til alle formål. Den typiske bruker av SiteDesigner er selvstendige næringsdrivende og markeds- og kommunkasjonsansvarlige i ulike bedrifter som først og fremst er på jakt etter brukervennlighet til en billig penge.

SiteDesigner bygger grunnmuren for deg

SiteDesigner leder deg kjapt gjennom prosessen med å lage HTML-sider. Du kan velge hvilken type tjeneste du skal lage: bedrift på web, intranett for bedrift eller personlig hjemmeside. Deretter kan du velge mellom flere grafiske profiler, som er laget av profesjonelle designere.

Du velger deretter hvilke sider du ønsker å ha med, og SiteDesigner lager disse for deg. Programmet setter også opp lenker mellom sidene.

De grafiske profilene er dynamiske, slik at det f.eks. automatisk lages ny grafikk på alle sider hvis du endrer utseende på overskriften på en side. Og skulle du ønske å endre profil for en ferdig webtjeneste, blir dette gjort automatisk uten at du behøver å utføre noen tilpasninger.

Det er også mulig å gjøre endringer i de ferdige grafiske profilene som følger med, eller du kan lage dine egne eller importere nye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.