Sjekk den kamerautviklingen!

TILBAKEBLIKK: Disse kameraene var noe av det hotteste du kunne få for bare få år siden.

Foto: Kai Thon, Digit.no
Foto: Kai Thon, Digit.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det snakkes stadig om hvor raskt den teknologiske utviklingen går, men det meste blir sirup-tempo sett i forhold til hva som har skjedd på kamerafronten de siste årene. Og da tenker vi ikke bare på spesifikasjoner og pris, men også i stor grad på design.

Les også: Årets mest spennende lommekamera?

7-8 år tilbake = som juratiden

En titt i våre egne arkiver er alt som skal til. DinSide har testet digitalkameraer i 11 år, men man behøver ikke å gå langt tilbake for å finne en rekke design-eksempler som de fleste i dag vil kalle relativt grelle, og fullstendig uselgbare sett med 2009-øyne.

I bildekarusellen under har vi samlet noen av dem, akkompagnert med priser og noen sentrale spesifikasjoner. Og vi snakker her altså om ganske få år tilbake...

(De fleste produktbildene er tatt av Kai Thon, som gjorde tester for DinSide Data i 2001/2002. Han driver i dag nettstedet Digit.no

Diskuter saken!

Har du andre eksempler på at tiden ikke har stått stille? Eller kanskje du likte designen på de gamle digitalkameraer bedre enn nymotens modeller?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer