Sjekk denne Apple-nyheten!

Apple lanserer ny iPad Pro med Magic Keyboard.

NYTT BRETT: Apple har utstyrt nye iPad Pro med trippelkamera på baksiden. Men det er det nye tastaturet (til høyre) som vekker oppsikt. Foto: Apple
NYTT BRETT: Apple har utstyrt nye iPad Pro med trippelkamera på baksiden. Men det er det nye tastaturet (til høyre) som vekker oppsikt. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått rykter om at Apple skulle lansere en rekke nye produkter på vårparten, og i dag ble både nye modeller av iPad Pro og ny MacBook Air lansert.

iPad Pro med laserkamera

iPad Pro er Apples mest avanserte nettbrett, overlegen de andre modellene som iPad og iPad mini hva gjelder spesifikasjoner og funksjonalitet. Det er derfor også det dyreste.

Nye iPad Pro ser mer eller mindre ut som forgjengerne, kommer fremdeles i to størrelser på 11- og 12,9-tommer. De er imidlertid utstyrt med ny prosessor og et nytt trippelkamera-system.

Kameraet på iPad Pro ser ut som kameraet på iPhone 11 Pro, men oppsettet er ikke helt det samme, skriver The Verge. Det har et vanlig vidvinkel-kamera og et ultravidvinkel, mens det tredje kameraet er en såkalt LIDAR-skanner, som bruker laser for dybdemåling og utvidet virkelighet (AR).

Spennende tastatur

Det som vekker mest oppsikt med nye iPad Pro er dog tilbehøret. Apple har lansert et nytt tastatur som selskapet i tradisjon tro kaller for «Magic Keyboard». Jo da - det er et tastatur og du kan skrive på det - men det er det mest avanserte vi har sett til iPad til nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer