Sjekk hvor TV-avhengig du er

Nettjeneste avslører den «stygge» sannheten.

TV-DILLA: Ny nettjeneste kan enkelt finne ut hvor mye tid du har brukt på å se TV-serier. Men tør du? Foto: ALL OVER PRESS / KIRSTI ØSTVANG
TV-DILLA: Ny nettjeneste kan enkelt finne ut hvor mye tid du har brukt på å se TV-serier. Men tør du? Foto: ALL OVER PRESS / KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har TV-serier blitt mer og mer populære, og du får ikke lenger rare blikk når du sier at du har brukt hele helgen på å se hele «Game Of Thrones».

I hvert fall er det blitt langt mer akseptert enn før.

Selv om en TV-episode er kortere enn en film, kan den totale tiden du bruker foran TV-en, bli lenger. Mye lenger.

Takket være en ny nettjeneste kan du nå finne ut nøyaktig hvor mye tid av livet ditt du har brukt foran «glanekassa», melder TechCrunch.

Les også: Nå er Google Chromecast i Norge

Og totaltiden blir ...

Du bare går inn på https://tiii.me/, og taster inn navnet på en TV-serie du har sett, og velger så hvor mange sesonger du har sett.

Tjenesten vil deretter beregne hvor lang tid det utgjør. Legger du til en ny TV-serie, får du opp en totaltid på tvers av alt du har sett. Det kan fort bli en del.

Når du er ferdig, kan du dele resultatet på Twitter - om du tør.

For undertegnede ble det ett helt år, og da har jeg ikke lagt til absolutt alt jeg har sett en gang. (Men jeg har sett alt på fritida, det lover jeg!)

Prøv selv!

Såkalt binge-watching har jo blitt en stor greie i disse Netflix-tider. Mange ser gjerne flere episoder av en TV-serie i samme slengen, om ikke hele sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer