Sjokkpris på Playstation 3

Elprice ypper til priskrig.

Publisert
Sist oppdatert

Det er snart jul, og hvert år blusser kampen opp mellom de store elektrokjedene om hvem som klarer å tilby årets hotteste julegave til en billigst mulig penge.

For et par år siden var det Xbox 360 det gjaldt, men i år er det PS3 som er spådd til å bli en av de store hitene.

Debatten raser - si din mening nederst i saken

Da maskinen kom på markedet i mars her til lands, tok vi også tempen på markedet. Den gangen kostet konsollen rundt 6.000 kroner, og det var uten noe særlig ekstrautstyr.

Nå finnes konsollen i to versjoner - en med 60GB harddisk og en med 40GB harddisk, som har enkelte begrensninger; for eksempel spiller den ikke de gamle PS2-spillene, den mangler kortleser og har bare 2 (vs 4) USB-porter. Den er det imidlertid liten grunn til å kjøpe nå.

"Full pakke" - 3999,-!

For - i dag lanserte Elprice en prisbombe: 3.999,- for den største versjonen med to håndkontrollere og to spill (Motorstorm og Resistance, omtaler hos ITavisen) må sies å være et svært godt kjøp, spesielt siden konkurrentene i Elkjøp og Siba tar den samme prisen for den lille versjonen, uten spill og med én håndkontroll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer