- Skaper unødvendig hysteri

Twitter bidrar til at folk får feilinformasjon om svineinfluensa.

Den populære mikrobloggingstjenesten Twitter skaper kaos og hysteri, melder CNN. (Montasje: Colourbox/twitter.com)
Den populære mikrobloggingstjenesten Twitter skaper kaos og hysteri, melder CNN. (Montasje: Colourbox/twitter.com) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Twitter – mikrobloggingtjenesten hvor du kan poste meldinger på opptil 140 tegn – skaper unødvendig hysteri rundt svineinfluensa, melder CNN.

- Dette er et godt eksempel på hvorfor Twitter er på vei i feil retning, fordi det bare sprer frykt blant folk istedenfor å hjelpe dem med å søke faktiske løsninger eller nøkkelinformasjon.

Alt du trenger å vite om svineinfluensaGjør svineinfluensaen det farlig å reise?Dette er TwitterSlik kommer du i gang med TwitterVelg riktig twitter-klientVær varsom på Twitter

- Upålitelig informasjonskilde

Det mener Brennon Slatterly, skribent for PC World.

Slattery, som inntil nylig var tilhenger av Twitter, synes nå at nettsiden er «en ufattelig upålitelig informasjonskilde».

- Internett gir generell informasjon, råd om forebygging og informasjon om hvordan du skal takle en kjent tilstand, men du bør være forsiktig når du bruker det til å diagnostisere deg selv.

Dette er influensa

Enorm Twitter-trafikk

Twitters popularitet har eksplodert de siste måneden. Det at et stort antall folk nå vender seg til nettsiden for å finne informasjon, er derfor helt nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer