Skjul faner med PanicButton

Ett trykk, og plutselig ser du flittig ut igjen.

Holder du på med noe du ikke burde? PanicButton redder deg med ett trykk. Foto: Colourbox.com
Holder du på med noe du ikke burde? PanicButton redder deg med ett trykk. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en tendens til å bedrive aktivitet i nettleseren som ikke nødvendigvis er så heldig i forhold til eieren av skoene du hører lyden av rett rundt hjørnet?

Om du bruker Facebook i arbeidstiden eller vil overraske din kjære med sydentur - noen ganger trenger du en panikknapp som kan skjule det du holder på med i nettleseren på et blunk.

Les også: Slik skjuler du "privat" surfing

Utvidelsen PanicButton til Google Chrome (Googles nettleser) gjør nettopp det. Med denne utvidelsen installert kan du kjapt trykke på esc-knappen (eller klikke på ikonet) for å skjule alle åpne faner i nettleseren (Firefox-brukere kan titte på Boss Key and Buttons for samme type funksjonalitet).

I oppsettet kan du dessuten definere en "trygg havn", altså en URL som åpnes når du skjuler alle de andre. Den kan du typisk sette til intranettet på jobben, GMail, DinSide eller andre "uskyldige" nettsteder det vil være naturlig å besøke der du befinner deg.

Slik gjør du

Fra Google Chrome går du til PanicButton-utvidelsen og klikker på installer-knappen. Da får du opp et vindu om å godkjenne installasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer