Skriv anmeldelsen selv!

Har du kjøpt et produkt og føler for å si din hjertens mening om det? Nå har du muligheten!

Skriv anmeldelsen selv!

DinSide Data lanserer i dag en ny tjeneste på DinSide kalt Brukeranmeldelser. Nå får du mulighet til å anmelde produkter du selv har kjøpt, ved å fylle ut et enkelt skjema med plusser og minuser - og naturligvis terningkast. Tjenesten er foreløpig på betastadiet, og vil utvides med langt flere muligheter etter hvert.

Tanken bak brukeranmeldelsen er å utfylle våre egne produkttester, og supplere med tester for produkter vi ikke selv har rukket å teste. Dessuten håper vi å få inn ny dimensjon som du sjelden finner i uavhengige tester, nemlig hvordan produktene oppfører seg over tid. Og her trenger vi all den hjelpen vi kan få fra dere lesere.

Samtidig vil dataredaksjonen fortsatt ha et like stort fokus på egen produkttesting som tidligere. Brukeranmeldelser skal altså være et tilskudd til stoffet, og på ingen måte noen erstatning for de tradisjonsrike testene våre.

Virkelig din side

- Vi håper flest mulig av DinSides én million lesere vil ta i bruk tjenesten, og være med på å gjøre DinSide Data til det mest komplette testmagasinet for data- og elektronikkutstyr. Samtidig lever vi nå mer opp til navnet vårt - ved virkelig å gjøre DinSide til nettopp din side, sier en entusiastisk DinSide Data-redaktør, Bjørn Eirik Loftås.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer