Skriv dokumenter sammen med Sync.in

Gratis nettjeneste med oppdatering i sanntid.

Med Sync.in kan flere redigere på samme dokument - live.
Med Sync.in kan flere redigere på samme dokument - live. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert vært borti følgende scenario - noen lager et utkast til et dokument og sender det på e-post. Mottakerne har alle forskjellige anmerkninger her og der i dokumentet, påfører dem og sender dem tilbake til den som laget utkastet.

Så begynner jobben med å flette inn alle endringene, sende dokumentet til ny gjennomlesning og så videre.

Sync.in er en nettjeneste som lar folk samarbeide på dokumenter. Når du oppretter et dokument, får du en lenke du kan sende til de som skal få være med, og når dokumentet skapes, kan alle se på skjermen i sanntid hva alle andre skriver. Tjenesten er basert på nylig nedlagte Etherpad, som Google kjøpte opp og hvis kildekode ble gjort åpen.

Hver forfatter får sin egen fargekode mens de skriver, slik at det er lett å se hvem som holder på med hva. Det kjekke er at Sync.in tar vare på hele prosessen - det er derfor mulig å gå tilbake i tid for å se hvordan dokumentet så ut på et tidligere stadie.

Sync.in er ikke spesielt avansert med tanke på tekstformattering og den slags. Du kan gjøre teksten fet, kursiv, understreket og overstreket, lage punktlister og sette inn tabulatorer, men det er ikke mulig hverken å lime inn bilder, endre tekststørrelse og -farge eller lage tabeller, for å nevne noe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer