Skriv iPhone-SMS på PC-en

Nettjeneste kobler datamaskin og telefon sammen.

Med myPhoneDesktop kan du skrive SMS-meldingen på PC-en dersom du har iPhone.
Med myPhoneDesktop kan du skrive SMS-meldingen på PC-en dersom du har iPhone. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For de fleste går det raskere å skrive på PC-tastaturet enn det gjør å skrive på tastaturet på iPhone.

Det gjorde det sannsynligvis også for utviklerne bak myPhoneDesktop; en nettjeneste som gjør det mulig å sende både tekst, bilder og URL-er fra PC-en til iPhone.

Løsningen fungerer både for Windows, Mac og Linux, men krever selvsagt at du bruker en iPhone også. (Har du ikke iPhone, kan du heller ta en titt på myPhoneExplorer, som fungerer mot Sony Ericsson-telefoner og lar deg både ringe, sende SMS og utforske telefonen direkte fra PC-en.)

Slik fungerer det

For å bruke myPhoneDesktop må du kjøpe applikasjonen ved samme navn fra App Store (iTunes: myPhoneDesktop). Denne koster kr 11,-.

Når du starter programmet første gang, oppretter du en konto hos myPhoneDesktop. Det er via denne kontoen all trafikk mellom PC-en og telefonen skjer, og telefonen mottar push-varsler hver gang du sender noe nytt fra PC-en (gitt at du aksepterer dette - hvis ikke er du nødt til å ha applikasjonen kjørende når du skal sende ting til den fra PC-en).

Dernest kan du velge om du vil bruke tjenesten direkte i nettleseren på datamaskinen, eller laste ned en klient enten for Windows, OSX eller Linux. Du logger inn med samme brukernavn og passord som i forrige avsnitt, og så er oppsettet ferdig. Merk at du ikke trenger å koble telefonen til datamaskinen - all kommunikasjon skjer via nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer