Skriv opplyst

Logitech byr på lysende taster i et flatt og lekkert tastatur.

Publisert
Sist oppdatert

Tastaturet er viktig for den som skriver mye. Det skal ha riktig utforming for behagelig håndstilling og gi god tilbakemelding fra tastene. Samtidig skal det være stillegående, og at det tar seg bra ut er heller ingen ulempe.

Vi har prøvd mange tastaturer gjennom tidene, uten å ha fått noen egentlig favoritt, det skjer stadig noe nytt som er kjekt å ha. Samtidig er det slik at forandring fryder, og det er ikke de store summene man legger igjen når man kjøper nytt tastatur.

Lysende forbedringer?

I Logitechs nyeste tastatur "Illuminated Keyboard" er det lagt vekt på et flatt, elegant og behagelig design i kombinasjon med lysende tegn på tastene.

Lysende tastatur dukket opp på MacBook Pro for noen år siden, og vakte berettiget oppsikt. Det er både veldig stilig og veldig praktisk, spesielt for en bærbar som ofte blir brukt i miljøer med varierende belysning. Da tennes lyset automatisk.

På Logitechs tastatur er tastene alltid belyst, og du kan justere intensiteten med en knapp på tastaturet i tre trinn pluss av.

Intensiteten på fullt er på ingen måte plagsom, det ser faktisk ikke ut som det lyser i det hele tatt. Tegnene står bare tydelig fram og derfor er det behagelig for øynene. Først når du slår av lyset er det påtagelig at det lyser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.