Skriverbransjens skrekk?

Cartridge World lar deg bruke blekkpatronen om igjen - nå kommer de til Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Produsenter av skrivere har lenge anbefalt at du kjøper originale blekkpatroner fra selskapene og at alt annet er upålitelig. De fleste skrivere selges faktisk med underskudd - det selskapene tjener penger på er blekk.

2007 ble året da fokuset på miljø virkelig tok av - Her i DinSide Data har vi tidligere vist deg hvordan du kan spare blekk når du skriver ut og hvordan du sparer blekk når du skriver ut nettsider.

I går åpnet en ny butikk i Drammen kalt Cartridge World, et Australsk franchise-selskap med 1550 butikker over hele verden. De har gjort stor suksess med å fylle opp brukte blekkpatroner - Planen er å åpne 45 butikker i Norge.

Selskapet lar deg ta med en tom blekkpatron til butikken og fyller den opp for deg. De lover også å kontrollere den for feil, og hevder at de vil bytte ut deler som er ødelagte. Er du ikke fornøyd kan du få alle pengene tilbake.

Vi sjekket prisen på to blekkpatroner fra Canon og HP. Hos Canon får du en vanlig svart blekkpatron for Pixma 5200 til 135 kroner uten levering, hos Komplett kan du kjøpe en blekkpatron til HP Photosmart C5810 for 150 kroner.I følge Ingo Schroeder, Nordensjef i Cartridge World, kan du spare opptil femti prosent hvis du fyller opp blekkpatronen hos dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer