Skriveren virker ikke optimalt i Windows XP

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg er litt fortvilet. Jeg leste skrivertesten deres, og fant ut at Xerox M750 hørtes grei ut til mitt behov. Denne selges veldig billig på Elkjøp om dagen, så jeg kjøpte en. Skriveren har fungert bra, oppløsningen er 1200x1200.

Problemene begynte da jeg oppgraderte fra Win98 til WinXP. De innebygde driverne til skriveren i XP støtter bare 600x600. På Xerox sine nettsider står det at det ikke trengs egne drivere til Windows XP, siden disse er innebygd i operativsystemet.

Men jeg skriver ut fotografier, og da blir 600x600 alt for dårlig. Jeg sendte derfor en epost til supportavdelingen i Xerox, og fikk til svar at nye drivere til Windows XP sannsynligvis aldri blir laget.

Jeg har prøvd med Windows 2000-drivere, men de virker ikke med min USB-kabel.

Hva skal jeg gjøre?? Nå er skriveren ubrukelig for mitt behov!

Hilsen Roger

Datadoktoren svarer

Hei Roger,

Dette var svært interessant. Som du kanskje har fått med deg, har Xerox lagt ned sin satsning i SOHO-markedet, noe som blant annet betyr at de har sluttet å produsere blekkskrivere. I pressemeldingene bedyret derimot Xerox at de ville fortsette å supportere modeller som M750/760 osv. At drivere for fremtidige operativsystemer ikke ville bli laget, var ventet, men skuffende å høre at de allerede har lagt prosjektet på hylla.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer